PS2 ve PSk2 Sistemleri

Ana Sayfa » Ürünler » PS2 ve PSk2 Sistemleri

PS2 ve PSk2 Sistemleri

 

pdf

PS2

pdf

PSk2

Açıklama

 

Tamamen yenilenen LORENTZ Solar Pompa Sistemleri piyasaya çıktı.

150W ile 40kW arasındaki pompalarımız aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Güneş Enerjisiyle Su Pompalamak Amacıyla Tasarlanmıştır

Sadece güneş enerjisiyle su pompalama amacına odaklanmış olmamız ürünlerimizi uzun ömürlü olmaları için doğru malzemeden ürettiğimiz anlamına gelir. En zorlu şartlarda çalışabilen ve üstün performans gösteren pompaların nasıl üretileceğini biliyoruz.

  • Üstün Verim

Pompalarımız çok verimli olacak şekilde tasarlanmıştır. Yani, rakiplerine göre daha erken saatlerde çalışmaya başlar, daha geç dururlar. Diğer sistemlere göre ne kadar daha fazla su alabildiğinizi karşılaştırabilirsiniz.

  • Hibrit Güç

PSk2 sistemlerimizde hibrit güç kullanma imkanı vardır; yani, güneş enerjisini şebekeden veya bir jeneratörden gelen güçle harmanlayabilirsiniz. LORENTZ SmartSolution gücün nereden geldiğini bile kontrol eder ve varsa jeneratöre çalışması veya durması için sinyal gönderir. Yapmanız gereken tek şey su ihtiyacınızı bildirmektir; bundan sonrasını sistem kendisi halleder.

  • Eksiksiz Çözüm

Güneş enerjili su pompası projeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz bütün girdiler, çıktılar ve yazılımı tek paket halinde sunuyoruz. Sistemlerimiz çıkan suyu miktarını, basıncını ve seviyesini ölçerek ihtiyacınıza uygun şekilde pompalar.

  • Uzaktan Kumanda

Bütün LORENTZ pompa sistemlerinde PumpScanner isimli basit bir yazılım ile veri toplama imkanı vardır. Bütün pompalarımız kullanımı kolay ve düşük maliyetli pumpManager uygulamasıyla “cloud” üzerinden dünyanın her yerinden yönetilebilir ve